ПРЕЧИСТВАТЕЛИ НА ВЪЗДУХ

Продължи...При покупка на Пречиствател на въздух, Ви съветваме да потърсите следната информация (нароиха се фирми, които предлагат всякакви "ментета" или откровено крадат от нас Информация без разрешение):
Каква площ може да покрие уреда; Каква е системата за филтриране на въздуха; Ниво на излъчени отрицателни йони на куб.см., ако уреда има опция йонизация; Ниво на излъчван шум в dB; Консумативи (ако има такива), на колко ~ време се сменят, цени, наличности; Гаранционен срок; Извънгаранционно обслужване; Данни за Фирмата производител; От къде се внася, държава, адрес, интернет страница, от кога фирмата произвежда подобни уреди, къде ги продава и т.н. УСПЕХ!

  •  

Уреди, които се налага да бъдат ремонтирани или тествани, не се приемат, ако не са добре почистени! Моля Ви, четете Инструкцията за използване на всеки уред и спазвайте Предписанията за неговото почистване! При лошо поддържани, непочиствани според Предписанията или ползвани филтри с изтекъл срок има голяма вероятност Гаранцията да не се признае.